De kern van het Boemfactory-team bestaat uit twee muzikale professionals:

Erik Mesie
Bekend als zanger en gitarist van de Nederlandstalige popgroep Toontje Lager. Studeerde in 1994 af als docent popmuziek aan het conservatorium van Rotterdam. Als zanger toert hij momenteel langs de theaters en festivals met Peter Groot Kormelink (o.a. Jazzpolitie) en Bert Heerink (o.a. Vandenberg en Kayak) onder de naam Heeren van Oranje. Behalve nog altijd actief als zanger, muzikant en bandleider is hij veelgevraagd bandcoach.

Philibert van den Bosch
Ervaren pianist/toetsenman en multi-instrumentalist, producer en componist/arrangeur. Werkte aan tal van CD projecten. Studeerde in 1987 af als docent popmuziek aan het conservatorium van Rotterdam. Gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van beginnende muzikanten. Al jaren is hij de vaste pianist van Henk Westbroek tijdens diens theatershows. Het moge duidelijk zijn, dat het Boemfactory-team weinig beperkingen kent.

Daarnaast werkt het Boemfactory-team regelmatig samen met een netwerk van specialisten op het gebied van organisatie-advies, training en teammanagement, waardoor deze teambuildingsactiviteit op een professionele manier maar toch spelenderwijs in een breder kader kan worden geplaatst.