MAAK MET UW BEDRIJF EEN FLITSENDE VIDEOCLIP

ONDER LEIDING VAN PROFESSIONALS

 

 

 

Boemfactory heeft een nieuwe mogelijkheid ontwikkeld om mensen binnen een team of bedrijf op een originele en eigentijdse manier intensief met elkaar te laten samenwerken.

Hier volgt een korte omschrijving van de activiteit:

Medewerkers van het bedrijf kunnen in een soort ideeënbus (evt.) anoniem anekdotes,suggesties voor het management, positieve kritiek deponeren als tekst idee voor een zelf te maken tekst over ins en outs binnen het bedrijf. Dit geschiedt op een bestaande melodie van een voor zoveel mogelijk mensen bekend nummer, of op een speciaal daarvoor gecomponeerde song.

Na inventarisatie van alle tekst ideeën maakt Erik Mesie met een aantal daarvoor geselecteerde medewerkers een nieuwe tekst. Daarvoor komt Erik een dagdeel naar het bedrijf toe.

Daarna wordt in onze recordingstudio in Arnhem, of, als daarvoor meer belangstelling bestaat, in een opnamestudio dicht bij het werk, deze tekst ingestudeerd en ingezongen en opgenomen met eveneens een daarvoor geselecteerd team van het bedrijf (dat kunnen natuurlijk zowel de zelfde als andere personen zijn dan de tekstschrijvers).

Zodra deze activiteit afgerond is en het muzikale gedeelte is gemixed en op CD gezet komen wij op de werkplek met onze filmploeg filmen om beelden te schieten van alle medewerkers die hieraan hebben meegewerkt. Zowel directieleden en management als secretaresses en receptionistes maar ook productiemedewerkers en ondersteunend personeel worden verzocht om korte fragmenten te “play-backen” om zodoende een videoclip te kunnen maken. Dit kan –liefst- onder werktijd zonder teveel het werkproces te verstoren.

Achteraf verzorgen wij de montage van beeld-en muziekfragmenten tot een flitsende videoclip, welke naar believen kan worden afgeleverd en gepresenteerd op DVD, CD of eventueel rechtstreeks op de website van uw bedrijf.

 

Kosten van deze activiteit, waar in principe het hele bedrijf aan kan meedoen, bedragen 5.750,- euro inclusief studio, mixen, filmen, opnames en montage. Exclusief BTW en meerkosten als materiaal voor nabestelling (afhankelijk van aantal DVD's of CD's en artwork).

Heeft u belangstelling om met één van onze medewerkers hierover van gedachten te wisselen, aarzelt u dan niet en mailt u ons op info@boemfactory.nl om een vrijblijvende afspraak te maken. Of reageer direct via het formulier. Wij nemen dan meteen contact met u op.

Om te weten wie wij zijn en wat wij doen nodigen wij u uit om te kijken op onze website: www.boemfactory.nl

Graag maken wij met u kennis om uw wensen en ideeën samen gestalte te geven, zodat u een onvergetelijke activiteit zult beleven met uw personeel of collega’s!

Het Boemfactory- team.

 

 

 

reageer nu